Plus size Nadrágok FelsőkNői ruházat OUTLET Gabbo termékek EXKLUZÍV R&B kollekció Graffiti kollekció Fitnesz és Sport Nadrágok Női Sportmelltartó Női fitnesz top, atléta Női fitnesz és szabadidő felső Szoknyák, rövidnadrágokAjándék Ajándékutalványok
Kövess minket

Értesülj az újdonságokról
Hírlevél leiratkozás

Jogi nyilatkozat

A szerződés tárgya  www.chameleonsport.hu domaine-en található internetes áruházában megvásárolni kívánt árucikk.

Vállakozó adatai:

1.) Kajos Gabriella EV

Székhely: 2151 Fót, Németh K. út 17/c. 

Adószám: 67391062133

Tel.:+36304560486

E-mail: info@chameleonsport.hu

WeB:  www.chameleonsport.hu

2.)Kajos Gergely EV

Székhely:2151 Fót Németh Kálmán u. 17/c

Adószám:68212971-1-33

Tel:+36304560486

E-mail:info@chameleonsport.hu

WEB:www.chameleonsport.hu

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak Chameleonsport e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999 (II.S.) kormányrendelet alapján, távollévők között szerződés jön létre:

Chameleonsport Kajos Gabriella EV/kajos Gergely EV. mint Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között, az alábbi feltételek szerint: az Eladó a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termék(ek) az azon megjelölt szállítási címre, a Szállítási feltételek alatt írtaknak megfelelően kiszállítja.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, -úgy az Eladó haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül, e-mail vagy telefon útján felveszi a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt címre kiszállított terméket átvenni!

Utánvételnél a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányszámú rendelet szabályai az irányadóak. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az így kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és az azokat a Chameleonsport nem iktatja.

Közösségi média