Plus size Nadrágok FelsőkNői ruházat Gabbo termékek Graffiti kollekció Fitnesz és Sport Nadrágok Női Sportmelltartó Női fitnesz top, atléta Női fitnesz és szabadidő felsőAjándék Ajándékutalványok
Kövess minket

Értesülj az újdonságokról
Hírlevél leiratkozás

Jogi nyilatkozat

A szerződés tárgya  www.chameleonsport.hu domaine-en található internetes áruházában megvásárolni kívánt árucikk.

Vállakozó adatai:

1.) Kajos Gabriella EV

Székhely: 2151 Fót, Németh K. út 17/c. 

Adószám: 67391062133

Tel.:+36304560486

E-mail: info@chameleonsport.hu

WeB:  www.chameleonsport.hu

2.)Kajos Gergely EV

Székhely:2151 Fót Németh Kálmán u. 17/c

Adószám:68212971-1-33

Tel:+36304560486

E-mail:info@chameleonsport.hu

WEB:www.chameleonsport.hu

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak Chameleonsport e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999 (II.S.) kormányrendelet alapján, távollévők között szerződés jön létre:

Chameleonsport Kajos Gabriella EV/kajos Gergely EV. mint Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között, az alábbi feltételek szerint: az Eladó a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termék(ek) az azon megjelölt szállítási címre, a Szállítási feltételek alatt írtaknak megfelelően kiszállítja.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, -úgy az Eladó haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül, e-mail vagy telefon útján felveszi a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt címre kiszállított terméket átvenni!

Utánvételnél a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányszámú rendelet szabályai az irányadóak. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az így kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és az azokat a Chameleonsport nem iktatja.

Közösségi média