Plus size Nadrágok FelsőkNői ruházat OUTLET Gabbo termékek EXKLUZÍV R&B kollekció Graffiti kollekció Fitnesz és Sport Nadrágok Női Sportmelltartó Női fitnesz top, atléta Női fitnesz és szabadidő felsőAjándék Ajándékutalványok
Kövess minket

Értesülj az újdonságokról
Hírlevél leiratkozás

Szállítási információk

Webáruházunk igyekszik  a Vevők igényeit maximálisan kielégíteni.Rendelések kiszállítását a Sprinter Futárszolgálat Kft végzi A feladó kérésének megfelelően elvégzi a csomagok felvételét a Megbízó által megjelölt helyen, és a csomagok kézbesítését, oly módon, hogy a felvételtől a kiszállításig mindvégig a felügyelete alatt marad. 
A küldemény és a küldeményekkel kapcsolatos információk a feladó által is nyomon követhetőek és a kézbesítés igazolása bármikor (elévülési időn belül) visszakeresheti.
A szolgáltatásban a sikertelen kézbesítést követő második kézbesítési kísérlet is benne van.

Az elkeveredett futárszolgálati értesítő a megrendelő részéről futárszolgálati reklamáció tárgyát képezi, az ebből származó anyagi felelősséget nem vállaljuk!

Kérjük  fedezze fel a Sprinter Futárszolgálat által kínált Pick Pak Pontos Szolgáltatás előnyeit  saját kényelme érdekében.

Webáruházunkban is lehetőség nyílik a szolgáltatás igénybe vételére,mást nem kell tennie csak kijelölni ,mely Pontra kéri csomagját.

Az alábbi linkre kattintva teljeskörű tájékoztatást kap a szolgáltatásról:

http://www.pickpackpont.hu/wp-content/uploads/2016/04/PickPackPont_webaruhaz_arculat.pdf

SZÁLLÍTÁSI DÍJ, MAGYARORSZÁGON BELÜL: (Általában 2-5 munkanap!)
Magyarországra, előreutalás utáni szállítási költség: 1100 Ft .
Magyarországra utánvéttel szállítási költség: 1300 Ft .

A megrendelő a megrendeléstől számított 24 órában belül kap egy e-mailt, amelyben fel van tüntetve a szállítás pontos dátuma és a végösszeg, amely a szállítási költséget is tartalmazza, illetve a szállítás pontos dátumát.

Ha a megrendelt áru raktárkészlete kifogyott a Chameleonsport fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.

A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet.

 

A szállítástól elállás
Ha webáruházunk a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

CSERELEHETŐSÉG (Magyarország utánvét) :
Cserére vonatkozó igénye esetén kérjük, hogy adja le cseremegrendelését. Megrendelésnél a megjegyzés rovatba írja be, hogy „csere” és a visszacserélni kívánt termék(ek) számát,árát!
A csere menetével, vagy egyéb felmerülő kérdés esetén, kérjük hívja, az ügyfélszolgálati telefonszámunkat (H-P 10-18-óráig):
+36-304560486. 

 

 

 

Közösségi média