Plus size Nadrágok FelsőkNői ruházat Gabbo termékek EXKLUZÍV R&B kollekció ÚJDONSÁGOK MASZKOK, SAPIK CH.L.ON Graffiti kollekció Fitnesz és Sport Nadrágok Női Sportmelltartó Női fitnesz top, atléta Női fitnesz és szabadidő felső Szoknyák, rövidnadrágokFérfi ruházat OLZA termékekAjándék Ajándékutalványok Ajándékcsomagok
Kövess minket

Értesülj az újdonságokról
Hírlevél leiratkozás

ÁSZF

Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, ismerkedhet termékeinkkel, árainkkal.
-Ha vásárolni szeretne, nem szükséges regisztrálnia.
Rendeléskor kérjük adja meg nevét,telefonszámát, számlázási és szállítási adatait.
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat és feltételeket, mert a vásárlás elindításával,-
Ön elismeri, hogy azokat elolvasta, megértette és elfogadta.

VÁSÁRLÁS MENETE Lépésről-lépésre:  
1.) A megvásárolni kívánt termék(ek) főlapjáról kosarába gyűjtheti.
Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti.
2.) Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a "kosár" kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.
3.)A kosár tartalmát kérjük ellenőrizze a megrendelés előtt!
4.) Ha mindent rendben talált, akkor töltse ki az adatokat. Nagyon fontos, hogy pontos, helyes címet, telefonszámot adjon meg, a sikeres kézbesítés és a futárral történő egyeztetés érdekében. Ha a számlázási adatok különböznek a szállítási címtől, itt módosíthatja.

5.)Pick Pack Pontra történő szállítást is itt választhatja ki oly módon,hogy bejelöli a négyzetben és a térkép segítségével a kívánt pontot kiválasztja.
6.) Megjegyzés:Ha Bármit szeretne nekünk írni,ami a rendelésével kapcsolatos, kérjük írja meg!"Pl: Más címre való szállítás, telefonszám,csere stb.

7.) Ezután a „Rendelés elküldése” gomb megnyomásával tudja kiválasztani a fizetési módot: utánvételes, előre utalásos, vagy külföldre történő szállítás.
8.) Rendelés véglegesítése: A "Rendelés elküldése" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését, melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk.
Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, és a megrendelt termék raktáron van, e-mailben értesítjük a szállítás pontos időpontjáról, és automatikusan megtörténik a kiszállítás.
Amíg a rendelését a futár raktárunkból nem vette fel, addig a megrendelés visszavonható, törölhető!

Ha többször vásárol nálunk érdemes regisztrálni, így nem szükséges minden alkalommal kitöltenie adatait, valamint „kedvezményekben” részesülhet.

Az árak bruttó árak, melyek  nem tartalmazzák a szállítási költséget, amelyről bővebben a „szállítás” menüpontban kap információt.

SZÁMLA KIEGYENLÍTÉSE, FIZETÉSI MÓDOK:

I. Utánvételes fizetés:

-          Megrendelés után "2-5 munkanapon belül általában délután", már álljon készen a címére estlegesen máris megérkező áru fogadására, és a szükséges ellenérték készpénzbeni biztosítására. A pontos szállítás időpontjáról e-mailben tájékoztatjuk.

-          Az utánvétel kiegyenlítése kizárólag készpénzben, a futárnak átadva lehetséges.
Ezért fontos, hogy a megrendelés során olyan telefonszámot,(címet) adjon meg, amelyen a futár egyeztetni tud Önnel, a sikeres kiszállítás érdekében!

II. Előreutalásos fizetési mód (Belföldi számlaszámról történő utalás esetén):

-         24 órán belül tájékoztató e-mailt küldünk az átutaláshoz szükséges adatokkal

-          Kérjük rendelését 5 munkanapon belül teljesítse, mert ellenkező esetben automatikusan törlődik.

-          Utaláskor a közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel nevét, rendelési számát.

     

 

Bizonylat kiállítása:
Minden értékesítésről számlát állítunk ki, mely tartalmazza az egyes áruk megnevezését, árát, továbbá a kézbesítéssel kapcsolatos költséget, és megfelel az adójogi előírásoknak!
A kiállított számla megfelel az PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek.
A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg, a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban.
Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

CSERELEHETŐSÉG (Magyarország):
Cserére vonatkozó igényed mindenkori iránynyele az ÁSZF, Vásárlástól való elállás jogában, rögzítettek alapján történik! (14 munkanapon belül)
Csere esetén kérlek, hogy add le csere megrendelésed, megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd be, hogy „csere” és az általad visszacserélni kívánt termék(ek) számát, árát!

A csere menetével, vagy egyéb felmerülő kérdés esetén, kérlek hívd az ügyfélszolgálati telefonszámunkat:
+36-304560486. (Az áru személyes átvételére, cseréjére nincs lehetőség!)

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY:
Minden kedves Vásárlónknak, aki már 10 alkalommal vásárolt Webáruházunkban, a 11. vásárlásától kezdődően kérheti törzsvásárlói kedvezményünket! De ehhez, nagyon fontos, hogy regisztrált vásárlónk legyen.
Ami minden új termékből "belépés után" -10% kedvezményre jogosít!
Törzsvásárlóinknak weboldalunkon a termékek már akciósan jelennek meg.
(Amennyiben az a vásárlónk, aki már a törzsvásárlói kedvezményre jogosult,de webshopunk még nem vonta be, kérjük az ügyfélszolgálati telefonszámon jelezze felénk.)

Felhívnánk figyelmed:
A -10 %-os kedvezmény további kedvezményekkel nem összevonható!
A -10 %-os kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:
A Vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól,a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.)- Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.
A Vevő viseli,az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
A Vevő elállása esetén a termék vételárát levásárolhatja bármilyen más termékünkre, illetve ha nem talál megfelelő terméket, akkor 15 napon belül a vételárat visszafizetjük a részére.
A ChameleonSport, kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolással, valamint a termék mellé kapott készpénzfizetési nyugta visszaszolgáltatása esetén, köteles a termék vételárát a Vásárló részére megtéríteni.
A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
Kérjük, hogy felpróbálás előtt semmiképp se tegyen kárt a termékben és címkéjét ne távolítsa el, mert a termék sérülése, vagy címkéjének kivágása esetén a nem tudjuk visszavenni.
A sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik!
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül, semmilyen körülmények között nem áll módunkban átvenni! Bármilyen reklamációt, kérdést, visszaküldés egyeztetését, e-maliban tudunk elfogadni!
Utánvételesen visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!
A visszaküldeni kívánt termék (ek), az alábbi címre Postai úton (ajánlva) küldeni szíveskedjenek székhelyünk címére:

Chameleonsport 2151 Fót Németh Kálmán u. 17/c


GARANCIA SZAVATOSSÁG:


Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget.
A megvásárolt terméket csak eredeti, sérülésmentes állapotban,a számla visszaküldése mellett cseréljük ki vagy vesszük vissza. Használt, vagy mosott ruhát higiéniai okokból semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.
A postai úton visszajuttatott termékeket könyvelt küldeményként,(lehetőség szerint ajánlott, szolgáltatással kiegészítve)- megfelelő külső burkolattal ellátva,a számlával együtt adja fel. A Chameleonsport. semmilyen módon nem felel a Posta által elvesztett, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért.
Amennyiben hibás teljesítés történt (nem azt a terméket, nem azt a színt vagy méretet kapta, amit rendelt),- a visszaszállítás költségét a ChameleonSport viseli.
Szavatossági igény benyújtására a Ptk., ide vonatkozó szabályai, valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet- 'a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről' útmutatásai az irányadók.
Szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak (bevarrt címke) megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták.
A visszakapott termék a probléma jellegét illetően alapvetően kétféle lehet:
1. Javítható hiba:
Ebben az esetben a terméket szakműhelyünkben megjavítjuk, és a lehető legrövidebb időn belül a mi költségünkre visszajuttatjuk.
2. Nem javítható hiba:
Ebben az esetben a hibás árut kicseréljük, vagy a vételárat visszafizetjük.
A kedves vásárlónk döntheti el, hogy melyik megoldás kedvezőbb a számára.
A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, illetve amikor szándékos rongálás gyanúja merül föl, a kérdéses termék - a hatályos jogszabályoknak megfelelően fogyasztó kérésére, független vizsgálatra kerül, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény megállapításai határozzák meg.

A felelősség korlátozása:
A www.chameleonsport hu webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását!
Különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
A www.chameleonsport.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
-Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
-Működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
-Meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
-Bármely levél,-függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
-Szoftver nem megfelelő működése.
-Programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
-Bármilyen olyan árazási hiba, ami a termék vagy szolgáltatás beszerzési ára alatti értékesítési árat jelenít meg.
-Különösképpen igaz a megrendelés automatikus válaszlevelében megküldött adatokra.
-A www.chameleonsport hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt,vagy indirekt,- ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
A vásárló felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
Egyedül a vásárló felelős a www.chameleonsport hu áruházhoz való kapcsolódásáért és az áruházban történő vásárlásért.
A www.chameleonsport hu nem vonható felelősségre semmil esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan,- ami nem az irányítása alatt áll.
A www.chameleonsport hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt.
A változás a webáruházban történt megjelenítés időpontjától lép életbe.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a www.chameleonsport hu áruházban.
Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
A www.chameleonsport hu oldalon található képek az eredeti termékekről készültek.
A képmegjelenítési technológiák miatt azonban a képek és a termékek valóságos megjelenése között eltérés lehetséges,(ide értve első sorban a színek megjelenítése).
Így az oldalon található képek csak illusztrációnak minősülnek.
Tilos a honlap elektronikus tárolása, feldolgozása és üzletszerű felhasználása.
A ChameleonSport, előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen kapcsolást (linket) létrehozni!

Írj nekünk

info@chameleonsport.hu

AKCIÓÉRTESÍTŐ

Ne maradj le egyetlen akcióról, új kollekcióról, kivételes ruhadarabról sem: légy naprakész a Chameleon világában, iratkozz fel értesítőnkre!

 

 

Férfi ruházat

OLZA termékek

Közösségi média

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ. A cookiek használatáról és kezeléséről az Adatkezelési tájékoztatónk-ban tudhat meg többet. Kérjük, olvassa el figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg weboldalunk használatát!