Plus size Nadrágok FelsőkNői ruházat Gabbo termékek EXKLUZÍV R&B kollekció ÚJDONSÁGOK MASZKOK, SAPIK CH.L.ON Graffiti kollekció Fitnesz és Sport Nadrágok Női Sportmelltartó Női fitnesz top, atléta Női fitnesz és szabadidő felső Szoknyák, rövidnadrágokFérfi ruházat OLZA termékekAjándék Ajándékutalványok Ajándékcsomagok
Kövess minket

Értesülj az újdonságokról
Hírlevél leiratkozás

Chameleon Sportruházat

Ismerd meg a sport-és fitnesz ruházat új generációját a Chameleon színeivel!

Cégünk minőségi török,olasz és magyar alapanyagokkal dolgozik.  Felhasznált anyagaink Xtra Life Lycra tanúsítvánnyal rendelkeznek, sikeresen abszolválva az összes szigorú követelményt a vizsgálatokon.

Rendkívül edzett, erős szerkezetű alapanyagainknak köszönhetően bármilyen sportág végezhető ruháinkban.  Szövésük és kényelmes anyaguknak köszönhetően a hétköznapokban is kellemes érzetet nyújtnak viselőjének.

Ruháink a képen látható szettekben, illetve külön-külön is megvásárolhatóak.

Egyedi megrendelést felveszünk tánccsoportoknak, egyesületeknek.

Férfi ruházat

OLZA termékek

Közösségi média

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ. A cookiek használatáról és kezeléséről az Adatkezelési tájékoztatónk-ban tudhat meg többet. Kérjük, olvassa el figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg weboldalunk használatát!