Plus size Nadrágok FelsőkNői ruházat Gabbo termékek EXKLUZÍV R&B kollekció ÚJDONSÁGOK MASZKOK, SAPIK CH.L.ON Graffiti kollekció Fitnesz és Sport Nadrágok Női Sportmelltartó Női fitnesz top, atléta Női fitnesz és szabadidő felső Szoknyák, rövidnadrágokFérfi ruházat OLZA termékekAjándék Ajándékutalványok Ajándékcsomagok
Kövess minket

Értesülj az újdonságokról
Hírlevél leiratkozás

Szállítási információk

Webáruházunk igyekszik  a Vevők igényeit maximálisan kielégíteni.Rendelések kiszállítását a Sprinter Futárszolgálat Kft végzi A feladó kérésének megfelelően elvégzi a csomagok felvételét a Megbízó által megjelölt helyen, és a csomagok kézbesítését, oly módon, hogy a felvételtől a kiszállításig mindvégig a felügyelete alatt marad. 
A küldemény és a küldeményekkel kapcsolatos információk a feladó által is nyomon követhetőek és a kézbesítés igazolása bármikor (elévülési időn belül) visszakeresheti.
A szolgáltatásban a sikertelen kézbesítést követő második kézbesítési kísérlet is benne van.

Az elkeveredett futárszolgálati értesítő a megrendelő részéről futárszolgálati reklamáció tárgyát képezi, az ebből származó anyagi felelősséget nem vállaljuk!

Kérjük  fedezze fel a Sprinter Futárszolgálat által kínált Pick Pak Pontos Szolgáltatás előnyeit  saját kényelme érdekében.

Webáruházunkban is lehetőség nyílik a szolgáltatás igénybe vételére,mást nem kell tennie csak kijelölni ,mely Pontra kéri csomagját.

Az alábbi linkre kattintva teljeskörű tájékoztatást kap a szolgáltatásról:

http://www.pickpackpont.hu/wp-content/uploads/2016/04/PickPackPont_webaruhaz_arculat.pdf

SZÁLLÍTÁSI DÍJ, MAGYARORSZÁGON BELÜL: (Általában 2-5 munkanap!)
Magyarországra, előreutalás utáni szállítási költség: 1100 Ft .
Magyarországra utánvéttel szállítási költség: 1300 Ft .

A megrendelő a megrendeléstől számított 24 órában belül kap egy e-mailt, amelyben fel van tüntetve a szállítás pontos dátuma és a végösszeg, amely a szállítási költséget is tartalmazza, illetve a szállítás pontos dátumát.

Ha a megrendelt áru raktárkészlete kifogyott a Chameleonsport fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.

A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet.

 

A szállítástól elállás
Ha webáruházunk a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

CSERELEHETŐSÉG (Magyarország utánvét) :
Cserére vonatkozó igénye esetén kérjük, hogy adja le cseremegrendelését. Megrendelésnél a megjegyzés rovatba írja be, hogy „csere” és a visszacserélni kívánt termék(ek) számát,árát!
A csere menetével, vagy egyéb felmerülő kérdés esetén, kérjük hívja, az ügyfélszolgálati telefonszámunkat (H-P 10-18-óráig):
+36-304560486. 

 

 

 

Férfi ruházat

OLZA termékek

Közösségi média

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk működése érdekében cookie-kat használ. A cookiek használatáról és kezeléséről az Adatkezelési tájékoztatónk-ban tudhat meg többet. Kérjük, olvassa el figyelmesen, és csak ezt követően, ha azokkal egyet is ért, kezdje meg weboldalunk használatát!